Comfortabele vergaderruimtes

Bij Van der Valk Hotel Waterloo vindt u verschillende comfortabele vergaderruimtes met diverse faciliteiten. Ideaal voor als u een ruimte wilt huren waar u uw bedrijfsfeest wilt geven, een seminar, congres of meeting wilt organiseren of een andere bijeenkomst. Ons team staat voor u klaar en helpt u bij het kiezen van de juiste zaal en bij het samenstellen van een arrangement dat bij uw wensen past. 

Bekijk hier onze zalen

Vergaderruimte nabij Brussel

Op zoek naar een vergaderruimte nabij Brussel? Kom dan naar Hotel Waterloo. Ons hotel beschikt over meerdere vergarerruimtes in het centrum van Waterloo. Het is de ideale plek als u niet midden in de hoofdstad wilt zitten, maar wel dichtbij. Met een half uur bent u in het centrum van Brussel of op de luchthaven. Ook heeft Waterloo een treinstation en genoeg gratis parkeergelegenheid voor de deur. Kortom Hotel Waterloo is de ideale plek voor een vergadering.

Vergaderarrangement

Komt u één of meerdere dagen in ons hotel bijeen voor een zakelijke bijeenkomst? Breid deze dan uit naar wens. Wilt u graag een uitgebreide lunch tussendoor, losse broodjes of afsluiten met een diner? Alles is mogelijk, ook als u meerdere dagen verblijft kunt u natuurlijk bij ons in het hotel verblijven en de volgende ochtend genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet voor u weer aan de slag gaat. 

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan met uw wensen en we kijken samen met u naar de mogelijkheden.

Vraag een offerte aan