Onze vergaderruimtes

 

Het Van der Valk Hotel Waterloo heeft 4 flexibele vergaderzalen die plaats bieden aan maximaal 98 personen met alle benodigde apparatuur (projectiescherm, geluidssysteem, daglicht, airconditioning, snelle wifi). Het treinstation van Waterloo ligt dicht bij ons hotel, we hebben ook een groot aantal gratis parkeerplaatsen en zijn uitgerust met snellaadstations. Dit is ideaal als u een bedrijfsfeest, conferentie of bijeenkomst wilt organiseren. Ons team helpt u bij het kiezen van de juiste kamer en stelt een pakket samen dat is afgestemd op uw behoeften.

Bekijk hier onze zalen

Vergaderarrangement

Ontmoet je een of meer dagen in ons hotel voor een zakelijke bijeenkomst? Verleng uw verblijf zoals u dat wilt. Wil je een volle lunch, losse sandwiches of een diner? Alles is mogelijk, zelfs als u meerdere dagen verblijft, kunt u in ons hotel verblijven en de volgende ochtend genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet voordat u weer aan het werk gaat.

Vraag ons om een niet-bindend citaat waarin uw behoeften worden gespecificeerd en we zullen de mogelijkheden met u bestuderen.

Vraag een offerte aan