Vergaderen in Waterloo nabij Brussel

Meetings & Events

Het Van der Valk Hotel Waterloo heeft 4 flexibele vergaderzalen die plaats bieden aan maximaal 98 personen met alle benodigde apparatuur (projectiescherm, geluidssysteem, daglicht, airconditioning, snelle wifi). Een gratis parkeerplaats met snellaadstations staat tot uw beschikking. Dit is ideaal als u een bedrijfsfeest, conferentie of bijeenkomst wilt organiseren. Ons team helpt u bij het kiezen van de juiste kamer en stelt een pakket samen dat is afgestemd op uw behoeften.

Wilt u een bedrijfsfeest van één of meerdere dagen organiseren, een teambuilding uitje, een privé-evenement of een zakelijke bijeenkomst in de buurt van Brussel met of zonder arrangement? Dan bent u bij Hotel Waterloo aan het juiste adres. We verwelkomen u graag! Vraag gerust een offerte aan.

Breid uw zakelijke bijeenkomst uit met een bezoek aan ons restaurant! Combineer uw teambuilding uitje met een diner of ga tijdens uw vergadering lunchen in het hotel. Wilt u graag een arrangement samengesteld naar wens, neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.